1. Cât costă un loc la cămin de bătrâni?
 2. Care sunt tarifele la azilul de bătrâni Perla Senior?
 3. Cămin de bătrâni Perla Senior – servicii suplimentare
 4. Cum arată viața la Perla Senior, centru de îngrijire pentru bătrâni?
 5. Care este aspectul camerelor la azilul de bătrâni?
 6. Perla Senior – ce servicii oferim în calitate de cămin de bătrâni?
 7. Perla Senior, un azil de bătrâni cu prețuri mici?

Momentul în care trebuie să îi încredințezi pe bunicii sau pe părinții tăi unor oameni care să îi aibă în grijă este unul cu adevărat dificil. Astfel, să alegi un azil de bătrâni potrivit pentru cele mai importante persoane din viața ta este o decizie extrem de importantă.

La Perla Senior, cămin de bătrâni premium, atenția, siguranța și respectul față de persoanele care aleg să aibă încredere în serviciile pe care le oferim ocupă primul loc în topul priorităților noastre. Condițiile pe care le punem la dispoziție creează sentimentul de ”acasă”, iar personalul profesionist și dedicat fiecărui rezident în parte oferă garanția unui mod de viață liniștit și sigur.

1. Cât costă un loc la cămin de bătrâni?

Fiecare persoană își cunoaște bugetul, așadar există mai multe pachete disponibile ce diferă în funcție de preț și de serviciile puse la dispoziție. Fiecare rezident al căminului de bătrâni Perla Senior este tratat individual, în funcție de nevoile și cerințele acestuia. Ne dorim să îi oferim fiecărui beneficiar o ședere plăcută, îngrijire și atenție de înaltă calitate, dar și un stil de viață demn și liniștit. De aceea, în funcție de tipul de îngrijire, de tipul camerei alese și de alte servicii sau beneficii pe care acesta și le dorește, echipa Perla Senior Snagov a creat trei tipuri de pachete, menite să se plieze pe o suită de nevoi.

2. Care sunt tarifele la azilul de bătrâni Perla Senior?

Cele trei pachete disponibile sunt clasificate astfel: camera triplă, dublă și single, fiecare dintre acestea conținând o serie de facilități menite să creeze o ședere confortabilă și sigură:

 • Camera triplă – 3900 de lei

Acest pachet pune la dispoziție o gamă vastă de servicii indispensabile unui vârstnic independent sau semi-independent. Încăperea spațioasă și luminată redă sentimentul de confort, iar grija cu care se realizează, în mod regulat, curățenia și igienizarea camerei cu trei paturi îi vor inspira rezidentului sentimentul de siguranță.

Servicii:

 • 3 mese pe zi;
 • 2 gustări pe zi;
 • Gimnastică medicală;
 • Discount serviciu ambulanță;
 • Curățenie și întreținerea spațiului;
 • Spălătorie;
 • Evaluare medicală și psihologică la internare;
 • Vizite medic;
 • Psihoterapie individuală și de grup;
 • Monitorizare parametri fiziologici;
 • Monitorizare diureză și scaun;
 • Administrare medicație pe cale orală;
 • Administrare tratament perfuzabil;
 • Recoltare analize;
 • Tratare escare ușoare;
 • Consiliere duhovnicească.
 • Camera dublă – 4500 de lei

Rezidentul va fi găzduit într-o încăpere cu două paturi, caracterizată de multă lumină naturală și suprafață de întindere. În cadrul acestui pachet, clientul nostru beneficiază de toate avantajele expuse la pachetul camerei triple alături de alte servicii bonus.

 • Camera single – 6500 de lei

Pachetul camerei single cuprinde totalitatea serviciilor și beneficiilor de bază, dar și unele suplimentare pentru rezidenții care necesită îngrijire medicală specială sau suferă de anumite afecțiuni care presupun îngrijire permanentă. Dacă sunteți în căutarea unui cămin de bătrâni singur în cameră, puteți opta pentru pachetul single. Totodată, acesta este potrivit și pentru cei care se recuperează în urma unor probleme medicale severe sau au trecut prin anumite intervenții chirurgicale. Camera conține un singur pat care poate fi înlocuit și cu un pat medical, în cazul în care este nevoie.

3. Cămin de bătrâni Perla Senior – servicii suplimentare:

Pachet incontinență

Ședință gimnastică medicală (grup)

Ședință gimnastică medicală (individuală)

Ședință fizioterapie

Aqua Gym

SPA

Tratare escare fr. III și IV

Pat medical

Serviciu ambulanță privată

Oxigenoterapie

Organizare aniversări

Însoțire la spital (pentru internare sau investigații medicale suplimentare)

Cameră cu vedere la Lacul Snagov

4. Cum arată viața la Perla Senior, centru de îngrijire pentru bătrâni?

Ne dorim să le oferim rezidenților noștri o viață plină de confort și siguranță. Astfel, aceștia se vor bucura de apreciere și vor primi atenția și ajutorul de care au nevoie pentru a avea parte de o bătrânețe plăcută.

Condițiile de cazare sunt în regim de 4 stele all inclusive, iar locația are deschidere mare la lacul Snagov. Fiind un azil de bătrâni departe de agitația orașului și aproape de natură, vârstnicii se pot bucura de cele mai frumoase răsărituri și apusuri, astfel au parte de o atmosferă liniștită și se pot simți exact ca acasă. Totodată, în exteriorul căminului se află o grădină de 10 000 mp unde rezidenții pasionați de grădinărit sau cei care vor să se relaxeze și să interacționeze își pot petrece timpul în anotimpurile calde. În interior, rezidenții beneficiază și de aer condiționat reglabil, internet, SPA, piscină, jacuzzi, 2 lifturi, restaurant și spălătorie. Există și un spațiu special amenajat pentru vizite din parte familiei, iar atunci când vizitele nu se pot realiza, rezidenții pot comunica telefonic cu persoanele dragi pentru a fi la curent cu starea de sănătate a acestora.

Așadar, Perla Senior nu este doar un cămin de bătrâni, ci și un loc unde rezidenții se pot bucura de activități menite să le stimuleze creativitatea, dar și de comunicare, liniște și odihnă, toate acestea într-un cadru inedit.

5. Care este aspectul camerelor la azilul de bătrâni?

Camerele ce alcătuiesc căminul pentru bătrâni sunt spațioase și luminoase, cu decor modern, dotate cu pat cu saltea specială pentru un confort crescut sau pat medical, în funcție de nevoi, televizor LCD și mobilier nou.  Fiecare încăpere are o baie privată special amenajată pentru a se plia pe nevoile rezidenților și pentru a oferi un nivel ridicat de siguranță. Accentul în acest cămin de bătrâni cade pe curățenie, ne asigurăm că atât camerele rezidenților, cât și spațiile comune sunt dezinfectate periodic.

6. Ce servicii oferim în calitate de cămin de bătrâni?

Rezolvarea activităților zilnice

Pentru vârstnicii independenți care încă se pot descurca singuri, activitățile zilnice pot deveni obositoare, astfel spălatul hainelor, gătitul, cumpărăturile sau curățenia se pot transforma într-o povară din cauza efortului și a timpului pe care îl consumă. Într-un centru de îngrijire bătrâni, rezidenții vor avea parte de timp liber, lăsând în urmă grija acestor responsabilități.

Îngrijirea de înaltă calitate și apartenența la grup

Pe lângă îngrijirea de înaltă calitate din partea profesioniștilor cu experiență în domeniul medical și prezența constantă a personalului de îngrijire, un beneficiu important al vieții la un azil de bătrâni este apartenența la grup și integrarea în comunitatea mică a rezidenților. Sentimentul că fac din nou parte dintr-un grup social cu care pot împărtăși diverse experiențe vechi sau noi și alături de care se pot distra, înseamnă foarte mult pentru starea psihologică a unui vârstnic. Jocurile la care pot participa aceștia le vor crește pofta de viață și starea de bine, vor lega prietenii și legături strânse.

Oportunități de relaxare

Cea mai importantă resursă este timpul, astfel rezidenții de la Perla Senior, centru de îngrijire bătrâni licențiat, pot alege cum să-și petreacă fiecare zi din viața lor alături de ceilalți rezidenți. Fie că își doresc să ia parte la jocuri create de îngrijitori pentru a le stimula memoria sau să își exerseze singuri pasiunile în liniște, să se uite la televizor sau pe internet, seniorii au la dispoziție tot ce au nevoie. Pentru iubitorii de natură, grădina exterioară reprezintă un adevărat refugiu pentru relaxare și un prilej potrivit pentru a admira culorile cerului atunci când soarele răsare sau apune. Alte metode de recreare pot fi înotul în piscină, o sesiune de SPA, jacuzzi sau o plimbare cu barca pentru a vizita obiectivele turistice apropiate. De asemenea, știm că fiecare moment important are nevoie de celebrare așa cum se cuvine și putem organiza pentru rezidenții căminului de bătrâni aniversări festive de care se pot bucura din plin în fiecare an.

Dietă echilibrată și sănătoasă

Starea de spirit și condiția fizică sunt factori extrem de importanți pentru o viață liniștită și corectă a rezidenților. Centrul nostru de îngrijire pentru bătrâni are propriul restaurant, unde echipa de bucătari pregătește cu ingrediente proaspete și calitative cele mai gustoase și sănătoase preparate. Toate mesele au la bază rețete care țin cont de interdicțiile și nevoile seniorilor pentru ca aceștia să capete energie și satisfacție după fiecare masă.

Supraveghere 24/7

Serviciile medicale oferite de Perla Senior, azil de bătrâni București Snagov, sunt oferite de o echipă profesionistă prezentă non-stop la locație. Aceasta se va ocupa de îngrijirea medicală a vârstnicilor și de însoțirea la spital pentru investigații suplimentare. Dosarul medical al pacienților va fi actualizat, iar specialiștii în fizioterapie și gimnastică medicală vor ajuta seniorii să se bucure de o viață demnă și independentă.

7. Perla Senior, un azil de bătrâni cu prețuri mici?

Alegerea unui centru pentru vârstnici este negreșit o decizie dificilă, însă confortul și serviciile pe care le oferim creează sentimentul de ”acasă”. Toți rezidenții beneficiază de asistență medicală de cea mai bună calitate, de un personal cu adevărat profesionist și de condiții excelente. Astfel, căminul nostru pentru bătrâni este locul unde orice vârstnic își dorește să își petreacă anii senectuții.

La Perla Senior, centru de îngrijire pentru bătrâni, prețurile reflectă condițiile premium de cazare completate de serviciile medicale profesioniste, dar și de empatia și grija personalului. Oferim siguranță atât pacienților noștri, cât și familiilor acestora, misiunea noastră fiind de a ne asigura că persoana iubită nu duce lipsă de nimic, nu este niciodată singură și este îngrijită cu blândețe, atenție și respect.