Loading...

Despre Perla Senior Snagov – cămin de bătrâni premium

Amplasat chiar pe malul lacului Snagov, departe de agitația orașului și aproape de natură, cu un decor elegant, camere spațioase și luminoase din care se pot admira cele mai frumoase răsărituri și apusuri, facilități de ultimă generație și îngrijiri medicale premium, Perla Senior este locul în care orice vârstnic visează să își petreacă anii senectuții.

Căminul Perla Senior este centru licențiat și oferă rezidenților o experiență exclusivistă, de hotel de patru stele, într-o atmosferă caldă, ce recreează sentimentul de „acasă”, asigurându-le acestora o viață definită de demnitate, prietenie, atenție și siguranță.

Mereu implicați și atenți la fiecare nevoie a rezidenților noștri, asigurăm servicii profesionale complete de îngrijire a persoanelor vârstnice cu diferite niveluri de asistență: cazare în camere spațioase cu 1-3 paturi, alimentație personalizată, trei mese principale și două gustări pregătite la locație de chef-ul Perla Senior și de echipa de bucătari, monitorizare parametri fiziologici, consultații medicale, gimnastică medicală, psihoterapie, oxigenoterapie, Aqua Gym, saună, SPA, piscină, jacuzzi și multe altele.

Camerele sunt spațioase, cu decor modern și luminos, dotate cu pat cu saltea specială pentru un confort crescut sau pat medical, după nevoie, televizor LCD, mobilier nou, acestea fiind disponibile în regim single, double sau pentru trei persoane. Desigur, punctul central al încăperii este priveliștea deosebită către lacul Snagov, o oază de liniște și încântare. Fiecare cameră are o baie privată special amenajată pentru a se potrivi cu nevoile speciale ale bătrânilor și pentru a oferi un nivel ridicat de siguranță.

Punem accent pe curățenie și ne asigurăm că atât camerele rezidenților, cât și spațiile comune, sunt dezinfectate periodic, în special în această perioadă de incertitudine.

În exteriorul căminului găsim o grădină care, în anotimpurile calde, îi va încânta pe rezidenții pasionați de grădinărit, o piscină pentru diverse tipuri de terapie, dar și numeroase locuri special amenajate pentru a încuraja interacțiunea și relaxarea. La Perla Senior, vârstnicii se bucură de confortul și funcționalitățile unui hotel de 4 stele situat într-o zonă liniștită, înconjurată de frumusețea naturii, de activități menite să stimuleze creativitatea și să susțină procesele cognitive și de memorie, precum și de îngrijire și asistență medicală 24/7.

Am amenajat special un loc și am alcătuit un program de vizită pentru familie, inclusiv în weekend, iar parcarea numeroasă vă scutește de grija mașinii. Pentru momentele când vizitele nu sunt posibile, rezidenții pot comunica telefonic cu cei dragi sau rudele pot lua direct legătura cu noi și personalul medical, pentru a fi la curent cu starea de sănătate a părinților sau bunicilor.

La Perla Senior, condițiile premium de cazare sunt completate de serviciile medicale profesionale, de atenția personalului Perla Senior și de siguranța oferită atât pacienților, cât și familiilor acestora, că noi le vom fi mereu alături și vom acționa întotdeauna cu grijă și respect.

Misiunea noastră este să ne asigurăm că persoana iubită nu duce lipsă de nimic, nu este niciodată singură și este îngrijită cu atenție, blândețe și seriozitate.

Ce spun clienții noștri?

Îngrijirea seniorilor este o muncă provocatoare, dar și plină de satisfacții. Pentru noi, cele mai mari satisfacții sunt zâmbetele vârstnicilor din căminul nostru și aprecierile primite din partea clienților. Ne face plăcere să împărtășim mai jos, câteva dintre opiniile acestora.

Părinții ne-au dat viață, ne-au ajutat și au fost alături de noi întotdeauna. Acum, este rândul nostru să ne îngrijim de ei și să le asigurăm o stare de bine în momente dificile cauzate de boală, vârstă.

Perla Senior Snagov este un centru de îngrijire persoane în vârstă pe care îl recomand datorită serviciilor, seriozității personalului, precum și a locației, pe malul lacului Snagov.

Corina

Momentul în care ajungi fie și numai iei în calcul internarea într-o instituție a unei persoane dragi este o traumă. Te rogi o viață nu se ajungă vreodată acolo și totușiÎn momentul în care am descoperit însă centrul Perla Senior din Snagov am simțit cum dispare acel sentiment de teroare, de vină pentru luam măcar în calcul internarea tatălui meu. Nu mi-a venit în primul rand cred avem și noi în România instituții la acest nivel. A trecut o lună de când tatăl meu este rezident la Perla Senior: situația lui s-a ameliorat vizibil, este mereu înconjurat cu atenție iar noi, familia, suntem liniștiți și încredințați acolo, în acest moment, lui îi este cel mai bine, primind non-stop îngrijirile unui personal specializat, dedicat, îngrijiri pe care, din păcate, familia nu le poate oferi. Am recomandat între timp și altor familii centrul Perla Senior și, încă o dată, sunt recunoscătoare un astfel de loc există.

Raluca D.

Oricât de mult mi-aș dori să-i ofer totul celei care mi-a dat viață și datorită căreia sunt omul împlinit de azi, m-am regăsit în situația în care, pentru a-i asigura adecvat nevoile sale speciale, să apelez la serviciile centrului Perla Senior. Inițial, mai mult sau puțin neîncrezătoare în ideea de a nu fi alaturi de ea în fiecare zi, ulterior m-am convins că singură mi-ar fi fost foarte greu să-i acord atenție permanentă și că a împarți responsabilitatea pe care i-o port și cu altcineva, este un lucru prețios. Mulțumesc întregii echipe Perla Senior pentru implicare și adaptare constantă! Vă doresc să excelați în tot ceea ce faceți!

Oana T.

Apariții media