Îngrijirea vârstnicilor dependenți – Cum vă putem ajuta?

După un mic accident sau o intervenție chirurgicală ce poate interveni în viața oricărui vârstnic, urmează o perioadă de convalescență, de recuperare sau de îngrijire permanentă. Asta înseamnă că pacientul are nevoie de asistență și ajutor în tot ceea ce face, de la igienă, hrănire și până la deplasare. Pentru a vă asigura că persoana dragă primește cea mai bună îngrijire după externarea din spital, căminul de bătrâni Perla Senior Snagov vă oferă servicii medicale de cea mai bună calitate, îngrijire de la personal calificat și asistență 24/7.

În funcție de tipul și timpul de recuperare, putem înlocui patul din cameră cu unul medical, vom trata escarele și vă vom oferi ședințe de gimnastică medicală, fizioterapie și consilierea psihologică necesare pentru ca starea pacientului să se amelioreze sau să se îmbunătățească.

Excelență în îngrijirea bătrânilor

Pentru a-și putea relua complet sau parțial viața de dinainte de accident sau operație, vârstnicul are nevoie de o recuperare de calitate, de monitorizare și de puțin optimism. Pe toate i le putem oferi la centrul premium Perla Senior, prin personalul profesionist și dedicat prezent în permanență și disponibil să ofere asistență 24/7.

Aveți liniștea și siguranța că persoana dragă primește îngrijire corectă, atenție și situația în care se află este tratată cu seriozitate de tot personalul. Monitorizarea zi de zi este un element cheie pentru o recuperare mai rapidă, iar consilierea psihologică intervine în moralul și dorința pacientului de a se recupera.

Pe lângă toate aspectele medicale, dispar și grijile organizării meselor, curățeniei, deplasărilor în afara casei sau teama administrării incorecte a tratamentelor, iar familia va fi mai liniștită știind că persoana dragă este în siguranță, pe mâinile profesioniștilor.

Atât cât îi permite starea, seniorul internat pentru recuperare la centru poate socializa cu ceilalți rezidenți sau să se implice în activitățile organizate, recreative sau de divertisment (jocuri, mers la cinema, plimbări). Interacțiunile cu persoane de vârstă apropiată contribuie la bunăstarea mentală a unui pacient ce se recuperează și îi aduc o privire mai optimistă asupra situației.

Pacientul va fi hrănit sau i se va aduce mâncarea la pat și va fi ajutat cu igiena corporală zilnic sau de câte ori este nevoie, iar camera în care se află va fi curățată și igienizată impecabil, alături de lenjerie.

Alimentație personalizată

Pe lângă necesitățile organismului în materie de nutrienți la vârsta a treia, un bătrân care se recuperează și nu are activitate fizică va trebui să consume un aport mai ridicat de fibre și să urmeze o dietă specială, având în același timp în vedere alte interdicții medicale.

Echipa restaurantului nostru va respecta nevoile personale ale fiecărui rezident și va prepara mâncăruri personalizate, din cele mai bune ingrediente, care să satisfacă toate cerințele. Mâncarea este preparată zilnic din produse proaspete, iar o alimentația corectă și mesele regulate vor putea contribui la o recuperare mai facilă și un moral ridicat, aducându-i pacientului puțină satisfacție.

Asistență 24/7

Rezidenții căminului de bătrâni care sunt în perioada de recuperare, convalescență sau îngrijire permanentă sunt monitorizați (puls, tensiune, temperatură) zilnic și de fiecare dată când este nevoie, iar parametrii sunt notați la dosarul personal. Asistentele și infirmierele aflate non-stop la cămin se asigură că cei internați își urmează tratamentele și le stau la dispoziție 24/7 pentru orice problemă. Acestea pot recolta analize pentru testări.

La centru oferim și ședințe de gimnastică medicală, fizioterapie sau oxigenoterapie, care să îi ajute pe cei internați să revină complet sau parțial la viața obișnuită.

Pe lângă monitorizare și tratarea problemelor fizice, centrul nostru oferă și consiliere psihologică, pentru ca vârstnicii să poată discuta despre emoții, stări și gânduri cu un specialist. Pentru cei care își doresc și vor să fie consiliați spiritual, pot cere prezența unui preot.

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări ați avea despre căminul de bătrâni Perla Senior și serviciile oferite. Trebuie doar să ne contactați telefonic la 0786 311 311 sau completând formularul: