Dacă ești în căutarea unui cămin de bătrâni definit prin condiții excelente și servicii de calitate superioară, Perla Senior este alegerea perfectă! Misiunea noastră este să le asigurăm seniorilor o bătrânețe liniștită și demnă, indiferent de afecțiunile cu care aceștia se confruntă.

Căminul de bătrâni Perla Senior

Amplasat pe malul lacului Snagov, căminul poate deveni noua casă pentru bunicii sau părinții tăi, având parte de servicii de lux, empatie, atenție și grijă. În plus, aceștia pot participa la activități care îi ajută să se simtă parte din comunitate și care pot întârzia apariția anumitor boli.

Iată câteva dintre motivele pentru care sute de persoane au ales Perla Senior, cămin de bătrâni lângă București:

1. Îngrijire 24/7

Alegerea unui loc unde persoana dragă se poate simți ca acasă este un pas foarte important. La Perla Senior, cămin de bătrâni București, grija și prietenia nu lipsesc niciodată, iar prezența permanentă a echipei de îngrijitoare asigură sentimentul de siguranță al rezidenților pe parcursul întregii experiențe. Îngrijirea medicală a vârstnicilor și însoțirea la spital pentru investigații suplimentare fac parte din responsabilitățile echipei noastre. Dosarul medical al pacienților va fi actualizat, iar specialiștii în fizioterapie și gimnastică medicală vor ajuta seniorii să se bucure de o viață demnă, independentă și plină de zile vesele. Serviciile oferite de către Perla Senior – cămin de bătrâni București – Snagov sunt: 3 mese pe zi, 2 gustări pe zi, gimnastică medicală, curățenie și întreținere a spațiului, spălătorie, evaluare medicală și psihologică la internare, vizite din partea medicului, psihoterapie individuală și de grup, monitorizarea parametrilor fiziologici, monitorizarea diurezei și a scaunului, administrare medicație pe cale orală, administrare tratament perfuzabil, recoltare analize, tratare escare ușoare, consiliere duhovnicească. Oferim servicii pentru vârstnicii independenți, semi independenți sau dependenți temporar/permanent. Astfel, seniorii care nu se confruntă cu afecțiuni grave au oportunitatea de a își reconstrui viața socială fără să mai aibă grija unor îndatoriri obositoare precum îngrijirea gospodăriei și efectuarea sarcinilor zilnice precum cumpărăturile, gătitul, curățenia etc. De asemenea, căminul de bătrâni este cea mai bună opțiune în cazul vârstnicilor care se luptă cu boli grave, întrucât aceștia au nevoie de îngrijire permanentă.

2. Condiții foarte bune de cazare

Confortul și condițiile de excepție pe care Perla Senior, cămin de bătrâni din lângă București le pune la dispoziție contribuie la crearea unui mod de viață potrivit pentru vârstnicii care aleg să își petreacă aici anii senectuții. Camerele pentru cazare sunt spațioase, dotate cu toate lucrurile necesare unei șederi de calitate, precum pat medical și saltea specială, în funcție de nevoile fiecărui rezident. Mobilierul este nou și fiecare cameră are o baie privată pentru a asigura o experiență de nota zece. Desigur, vedeta încăperii va fi priveliștea către lacul Snagov, un peisaj mirific care le va aduce seniorilor zâmbetul pe buze și îi va ajuta să se relaxeze în permanență. Totodată, aceste condiții excelente sunt susținute de curățenia realizată foarte atent în fiecare încăpere în parte, iar camerele și spațiile comune sunt dezinfectate periodic pentru că siguranța reprezintă punctul central al experienței la căminul de bătrâni de lângă București.

Pentru a vedea care pachet este potrivit pentru părinții sau bunicii tăi, poți consulta secțiunea de pachete de pe site-ul nostru: https://perlasenior.ro/pachete/, alături de prețurile acestora și poți decide care dintre acestea se pliază mai bine pe nevoile persoanei dragi.

Cele trei pachete disponibile sunt clasificate după cum urmează: camere triple, duble și single, toate fiind dotate cu diverse facilități menite să asigure o ședere confortabilă și siguă la Perla Senior București – Snagov.

3. Alimentație personalizată

Organismul are nevoie de o atenție deosebită, mai ales în rândul vârstnicilor, iar la căminul de bătrâni Perla Senior de lângă București, avem grijă în permanență de starea de sănătate a seniorilor. Consumul de fibre și respectarea unei diete speciale fac parte din lucrurile care sunt respectate la azilul nostru de bătrâni, iar echipa restaurantului nostru este pregătită pentru a prepara mâncăruri adaptate nevoilor rezidenților cu ajutorul unor ingrediente proaspete. Astfel, alimentația corespunzătoare și mesele regulate vor ajuta rezidenții să se recupereze rapid și eficient. Mai multe informații despre alimentele recomandate pentru vârstnici am oferit într-un articol special de pe site-ul nostru.

4. Activități fizice

La Perla Senior – cămin de bătrâni București – Snagov, recunoscut pentru serviciile de înaltă calitate pe care le asigură pacienților cazați activitatea fizică reprezintă un element foarte important pentru un stil de viață sănătos, dar și pentru menținerea unei stări de spirit pozitive. Spațiile amenajate și facilitățile disponibile oferă posibilitatea întreținerii activităților fizice benefice pentru rezidenți. Căminul de bătrâni este dotat cu o sală de sport unde se poate realiza gimnastica medicală asistată de către un specialist pentru seniorii ce se recuperează în urma unui accident.

5. Activități recreative

La azilul nostru de bătrâni, încurajăm interacțiunea între seniori și realizarea unor activități benefice atât pentru starea acestora de spirit, cât și pentru menținerea fizică. Așadar, pe timpul anotimpurilor calde, grădina din exteriorul căminului reprezintă cel mai bun prieten al seniorilor pasionați de grădinărit sau al celor care vor să se bucure de piscină. Totodată, frumusețea naturii însoțește prin excelență activitățile ținute în aer liber precum realizarea anumitor tipuri de terapie sau desfășurarea diferitelor activități menite să sprijine procesele cognitive și de memorie. Știm cu toții că singurătatea este dificilă în viața oricărui om, mai ales la o vârstă înaintată, iar noi am prezentat pe larg recomandările pentru depășirea unei perioade dificile în viața unui vârstnic pe blog-ul nostru.

6. Pachetele oferite

Fiecare rezident al căminului de bătrâni Perla Senior este tratat individual conform nevoilor și cerințelor sale. Ne dorim să le oferim seniorilor nu doar un sejur confortabil, îngrijire de calitate și atenția tuturor angajaților noștri, ci și un stil de viață liniștit și demn. Prin urmare, în funcție de tipul de îngrijire, tipul camerei selectate și alte beneficii dorite, echipa Perla Senior a creat trei pachete diferite, fiecare având un preț diferit care poate fi consultat la secțiunea specială Pachete.

Contactați-ne dacă doriți să aflați exact de ce servicii are nevoie persoana iubită și ce beneficii sunt potrivite pentru aceasta cu scopul de a asigura un sejur confortabil și sigur la Perla Senior cămin de bătrâni București – Snagov. Împreună vom discuta și vom lua cele mai bune decizii, astfel încât să puteți obține oferta potrivită.

7. Consiliere psihologică și duhovnicească

Este foarte important ca persoanele în vârstă să se bucure de odihnă și să se simtă bine. Când sunt îngrijiți la domiciliu,  de cele mai multe ori, nu primesc ajutor special pentru a-și vindeca rănile emoționale.  Perla Senior – cămin de bătrâni București – Snagov oferă consiliere psihologică și spirituală, iar în acest fel rezidenții noștri își pot discuta problemele personale și pot avea încredere în cineva dacă simt că nu se pot deschide în fața cuiva apropiat. Considerăm că liniștea sufletească este este foarte importantă în viața oriceri persoane și aceasta este și mai dorită cu cât o persoană înaintează în vârstă. De aceea, ne străduim continuu să oferim acest lucru rezidenților cazați la căminul  de bătrâni.

Așadar, Perla Senior, cămin de bătrâni în apropiere de București, se află în topul locurilor unde părinții sau bunicii tăi se pot simți ca acasă, dar mai bine! Suntem, prin excelență, azilul unde rezidenții au parte de respect, vorbe bune și liniște, pentru că ne dorim să îi vedem zi de zi cu zâmbetul pe buze ca răsplată pentru toți anii în care au muncit și au depus efort să trăiască o viață cât mai bună.

Traiul la o vârsta înaintată poate deveni dificil, dar când seniorii se află într-un loc care le satisface nevoile și care transformă viața monotonă într-una plină de activități benefice și oameni cu care se pot lega prietenii, această perioadă poate fi plină de bucurii și multă distracție. Te așteptăm cu drag să vizitezi Perla Senior – cămin de bătrâni București – Snagov pentru a afla ce se întâmplă exact în locul pe care rezidenții noștri îl numesc ”acasă”.